Hoppa till innehåll

England mot senegals herrlandslag i fotboll laguppställning

England möter Senegals herrlandslag i fotboll – Laguppställning och Matchinformation

Lag Position Spelare
England Målvakt Jordan Pickford
England Försvarare Kyle Walker
England Mittfältare Jordan Henderson
England Anfallare Harry Kane
Senegal Målvakt Alfred Gomis
Senegal Försvarare Kalidou Koulibaly
Senegal Mittfältare Idrissa Gueye
Senegal Anfallare Sadio Mané

England möter Senegals herrlandslag i en spännande fotbollsmatch. Båda lagen har visat imponerande prestationer på internationell nivå och deras laguppställningar är fyllda av exceptionellt skickliga spelare. Denna match förväntas bli en intensiv drabbning mellan två starka motståndare.

England, ledda av tränare Gareth Southgate, har en stark trupp där spelare som Jordan Pickford, Kyle Walker och Jordan Henderson förväntas göra stora insatser. Jordan Pickford, som spelar som målvakt, har visat fantastisk form de senaste säsongerna och är en viktig pelare i laget. Kyle Walker är en pålitlig försvarare som har en imponerande förmåga både defensivt och offensivt. Mittfältaren Jordan Henderson är känd för sin rutin och ledarskap på planen. Dessutom finns Harry Kane, en av världens bästa anfallare, som väntas vara ett hot mot Senegals försvar.

Senegal, under tränare Aliou Cissé, kommer att bjuda på motstånd med sitt starka lag. Målvakten Alfred Gomis anses vara en viktig spelare i det senegalesiska herrlandslaget. Försvararen Kalidou Koulibaly är en uppstickare som har imponerat stort och anses vara en av världens bästa defensiva spelare. Idrissa Gueye, mittfältaren med stor energi och spelintelligens, utgör också en viktig länk i lagets spel. Sadio Mané, som spelar för Liverpool i Premier League, är en snabb och teknisk anfallare som är fruktad av motståndarlagen.

Denna match mellan England och Senegal förutspås bli en spännande drabbning där båda lagen kommer att ge allt för att vinna. För fotbollsfans kommer den att vara en riktig höjdpunkt och möjligheten att se sådana exceptionella spelare på planen är verkligen en upplevelse.

För mer information om matchen, inklusive detaljer om tid och plats, vänligen besök det officiella fotbollsförbundets hemsida eller kontrollera din TV-guide för direktsändning. Missa inte chansen att bevittna denna fantastiska match mellan England och Senegal!

Lag Position Spelare
England Målvakt Jordan Pickford
England Försvarare Kyle Walker
England Mittfältare J