Hoppa till innehåll

Serbiens herrlandslag i fotboll mot schweiz herrlandslag i fotboll poängställning

Serbiens herrlandslag i fotboll möter Schweiz herrlandslag i fotboll – Poängställning

I EM-kvalet i fotboll står det spännande drabbningar när Serbiens herrlandslag möter Schweiz herrlandslag. Båda lagen har presterat bra hittills och strider om en plats i mästerskapet. Poängställningen visar att Serbien för närvarande leder gruppen med 7 poäng efter att ha spelat 4 matcher, medan Schweiz ligger på andra plats med 5 poäng efter lika många matcher.

Lag Matcher spelade Poäng
Serbien 4 7
Schweiz 4 5

Serbien har visat prov på sitt talangfulla spel under kvalets gång. De har spelat tufft mot sina motståndare och lyckats vinna två matcher, medan de spelade oavgjort i de resterande två. Med totalt 7 poäng har de hamnat i en fördelaktig position i gruppen och har goda chanser att säkra en plats i EM.

Schweiz är också en stark konkurrent i gruppen. Laget har visat kampvilja och presterat väl i matcherna. De har vunnit en match, spelat oavgjort två gånger och förlorat en match. Med 5 poäng befinner de sig på andra plats i gruppen och har fortfarande en bra chans att kvalificera sig till EM.

För båda lagen är nästa match mot varandra avgörande. En seger för Serbien skulle ge dem en ännu starkare position i gruppen och öka deras chanser att säkra en plats i EM. Schweiz å andra sidan behöver en vinst för att komma ikapp Serbien och eventuellt ta ledningen i gruppen.

Sammanfattningsvis visar poängställningen att både Serbiens herrlandslag i fotboll och Schweiz herrlandslag i fotboll har presterat väl under EM-kvalet. Med bara några matcher kvar kommer det att bli spännande att se vilket lag som tar sig vidare till mästerskapet. Ett möte mellan dessa två starka lag lovar en spännande match där varje poäng kommer att vara viktig för att nå EM-platsen.

Lag Matcher spelade Poäng
Serbien 4 7
Schweiz 4 5