Hoppa till innehåll

Statistik sveriges herrlandslag i fotboll mot belgiens herrlandslag i fotboll

Statistik Sveriges Herrlandslag i Fotboll mot Belgiens Herrlandslag i Fotboll

Möte Sverige Belgien
Spelade Matcher 25 21
Vunna Matcher 10 11
Oavgjorda Matcher 9 6
Förlorade Matcher 6 4
Gjorda Mål 36 40
Insläppta Mål 40 36

Sveriges herrlandslag i fotboll har genom historien stött på många starka motståndare, och Belgien är definitivt en av dem. Dessa två landslag har mötts vid 25 tillfällen, vilket gör det till en intressant rivalitet inom fotbollen.

Av de 25 spelade matcherna har Sverige vunnit 10, medan Belgien har vunnit 11. Det finns också 9 oavgjorda matcher mellan dessa lag. Det är tydligt att båda lagen är ganska jämna när det kommer till att möta varandra.

När det kommer till målskillnad är det också en nära nog jämn historia. Sverige har gjort totalt 36 mål i dessa matcher, medan Belgien har gjort 40. Däremot har Sverige släppt in 40 mål från Belgien, medan de bara har lyckats göra 36 mål mot dem. Detta pekar på en liten fördel för Belgien när de ställs mot Sveriges försvar.

Det finns inga specifika detaljer om enskilda matcher eller spelare i denna artikel, men det är uppenbart att mötena mellan Sveriges herrlandslag i fotboll och Belgien är täta och intensiva. Båda lagen har visat sin förmåga att utmana varandra och skapa spännande matcher.

Sveriges herrlandslag i fotboll har ett starkt rykte inom fotbollsvärlden, och mötena mot Belgien ger dem alltid möjlighet att visa upp sin skicklighet. Det är en rivalitet som har hållit på i årtionden och kommer förmodligen fortsätta skapa spänning i framtiden.

Slutligen kan vi se att statistiken mellan Sveriges herrlandslag i fotboll och Belgien är relativt jämn, både när det kommer till antalet vunna matcher och målskillnad. Det är alltid spännande att följa deras möten och se vilket lag som tar hem segern.

Möte Sverige Belgien
Spelade Matcher 25 21
Vunna Matcher 10 11
Oavgjorda Matcher 9 6
Förlorade Matcher 6 4
Gjorda Mål 36 40
Insläppta Mål 40 36