Hoppa till innehåll

Wales herrlandslag i fotboll mot irans herrlandslag i fotboll laguppställning

Welsh National Team vs. Iranian National Team in Football: Starting Lineups

En spännande fotbollsmatch väntar när Wales och Iran ska mötas på planen. Båda lagen är redo att ge allt för att ta hem segern i denna prestigefyllda match. Vi ger dig här en exklusiv första titt på de båda lagens startelvor inför mötet.

Wales kommer till matchen med en stark trupp och stor erfarenhet. Under ledning av tränaren Ryan Giggs har laget satt ihop följande startelva: Wayne Hennessey som målvakt, Ben Davies, Chris Mepham, Ethan Ampadu och Connor Roberts i försvaret, Aaron Ramsey, Daniel James och Joe Allen på mittfältet, samt Gareth Bale, Kieffer Moore och Harry Wilson som anfallare. Dessa spelare förväntas leverera en imponerande prestation och bidra till att säkra segern för Wales.

Iran ställer också upp med en stark spelartrupp. Laget är känt för sin taktiska skicklighet och för att vara svåra att besegra. Tränaren Dragan Skočić har satt ihop följande startelva: Alireza Safar Beiranvand som målvakt, Majid Hosseini, Morteza Pouraliganji, Ehsan Hajsafi och Ramin Rezaeian i försvaret, Ashkan Dejagah, Omid Ebrahimi och Masoud Shojaei på mittfältet, samt Karim Ansarifard, Sardar Azmoun och Mehdi Taremi som anfallare. Det blir definitivt en utmaning för Wales att möta detta starka iranska lag.

Matchen mellan Wales och Iran förväntas vara full av spänning och förväntningar. Båda lagen kommer att sträva efter att vinna och göra sina supportrar stolta. Det är viktigt att komma ihåg att spelarnas prestationer kommer att avgöra matchens resultat, och det blir intressant att se vilket lag som kan utnyttja sina styrkor på bästa sätt.

Här följer en sammanställning av de viktigaste detaljerna inför matchen:

Welsh National Team:
– Wayne Hennessey (målvakt)
– Ben Davies (försvarare)
– Chris Mepham (försvarare)
– Ethan Ampadu (försvarare)
– Connor Roberts (försvarare)
– Aaron Ramsey (mittfältare)
– Daniel James (mittfältare)
– Joe Allen (mittfältare)
– Gareth Bale (anfallare)
– Kieffer Moore (anfallare)
– Harry Wilson (anfallare)

Iranian National Team:
– Alireza Safar Beiranvand (målvakt)
– Majid Hosseini (försvarare)
– Morteza Pouraliganji (försvarare)
– Ehsan Hajsafi (försvarare)
– Ramin Rezaeian (försvarare)
– Ashkan Dejagah (mittfältare)
– Omid Ebrahimi (mittfältare)
– Masoud Shojaei (mittfältare)
– Karim Ansarifard (anfallare)
– Sardar Azmoun (anfallare)
– Mehdi Taremi (anfallare)

Möjligheterna är många i denna match, och det blir spännande att se vilket lag som tar kontroll över spelet och utnyttjar sina chanser på bästa sätt. Så håll i hatten och håll koll på denna prestigefyllda match mellan Wales och Iran!